organisatiestructuur

Netwerk Traumarevalidatie Nederland vindt zijn oorsprong in Amsterdam UMC (locatie VUmc) Netwerk Traumarevalidatie Amsterdam wordt ondersteund door Netwerk Acute Zorg Noordwest en SpoedZorgNet (vallend onder Landelijk Netwerk Acute Zorg).

Netwerk Acute Zorg Noordwest en SpoedZorgNet zorgen ervoor dat de acute patiënt in Noord-Holland / Flevoland zo snel mogelijk de beste zorg op de juiste plaats ontvangt. Omdat ook de laatste schakel in de keten, het revalideren van de traumapatiënt, tot het aandachtsgebied van Netwerk Acute Zorg Noordwest en SpoedZorgNet behoort, zijn de krachten gebundeld.

De ondersteuning bestaat concreet uit websitebeheer, het organiseren van de bijeenkomsten en het verzorgen van de (leden)administratie. Daarnaast wordt hulp geboden bij de landelijke implementatie van het zorgmodel.

Inmiddels zijn wij verschillende Netwerken Traumarevalidatie in Nederland gestart in het kader van de TTCM multicenterstudie. Op deze manier werken we toe naar landelijke dekking waardoor adequate traumarevalidatie voor alle patiënten in Nederland beschikbaar zal zijn.

Er wordt gewerkt aan een overkoepelende landelijke organisatiestructuur voor Netwerk Traumarevalidatie Nederland waarbij samengewerkt wordt met beroepsverenigingen en het Landelijk Netwerk Acute Zorg.